Mit tartalmaz az amerikai labdarúgó -ruházat?

Mit tartalmaz az amerikai labdarúgó -ruházat?
2016.02.26., Feladta Alanic Global
A labdarúgó -ruházat olyan ruházati cikkek széles skáláját foglalja magában, amelyeket a játékosok viselnek, amelyek ingeket, mezeket, nadrágot és harisnyát tartalmaznak. Ez magában foglalja azokat a ruhákat is, amelyeket a játék támogatói és a Fanfare közösség visel, amely pólókat, kalapokat és felsőket tartalmaz. A játékosok számára a Gridiron (amerikai futball) számára a játékosok számára szükséges ruházat magában foglalja:

Mezek: A labdarúgó mezek rövid ujjú és a védelem érdekében viselkednek. Mindig egységes színűek, és a játékos nevét és számát tartalmazzák. Alapvető fontosságú, hogy a mezek elég nagyok legyenek ahhoz, hogy a védő párnázást alatta viselhesse, de elég szűknek kell lennie ahhoz, hogy jól illeszkedjen. Általában spandexből vagy háló anyagból készül, amelynek nedvességtartalmú képessége van, így a hőmérséklettől függetlenül a játékosok hűvösek, száraz és kényelmesek maradhatnak.

Az amerikai labdarúgó-ruházat olyan kompressziós pólókat is tartalmaz, amelyeket a védőnegyed alatt viselnek, és lehet rövid vagy hosszú ujjú. Ezek lélegző anyagokból készülnek, és úgy fejlesztették ki, hogy a játékos melegen érezze magát hideg játékkörülményekben, miközben lehetővé teszi a nedvességet, és megígéri a szellőztetést.

Nadrág: A labdarúgó nadrág szorosan illeszkedő spandex anyagból készül, és térdszint alatt terjed ki. Ezeket zsebekkel fejlesztették ki, így a védőfelszerelés könnyen beilleszthető. Ezeket a nadrágot színkóddal kódolják, hogy megfeleljenek a csapat színének, és egy olyan egyenruhát képezzenek, amellyel a csapat felismerhető.
ÖSSZEFOGLALÁS: A professzionális játékhoz a labdarúgó-zokninak vagy a harisnya térdhosszúságúnak kell lennie, de a főiskolai, közösségi vagy középiskolai labdarúgó-bajnokságok számára boka vagy boka hossza felett kell viselniük. A vezető tervezők és termelők olyan zoknit fejlesztettek ki, amelyben grund-megszakító, zökkenőmentes technológiával rendelkezik, amelyek legfelsõbb kényelmet kínálnak, barátságosan illeszkednek, és lehetővé teszik a játékos számára, hogy nagyobb szabadsággal és könnyebben futhasson.

Az amatőr vagy a profi szereplők számára kötelező a legjobb amerikai labdarúgó -ruházat viselése a kényelem és a védelem érdekében, amikor a pályán van. A védekező berendezésre is szükség van a játékosok védelmére az intenzív érintkezés során. Ha Ön a labdarúgó -válogatott tulajdonosa vagy edzője, és egy különálló egyenruhát szeretne létrehozni a csapatának, amely könnyen megkülönböztethetővé teszi őket az ellenféltől, vegye fel a kapcsolatot a népszerű producerekkel és a nagykereskedőkkel, és érdeklődjön a testreszabott lehetőségekért a legjobb eredmények elérése érdekében. A legmagasabb minőségű, testreszabott amerikai labdarúgó -ruhákat nagykereskedelmi áron kaphatja meg, ha ömlesztett megrendelést tesz.

Címkék:
Amerikai labdarúgó -ruházat
Amerikai labdarúgó ruhák
Amerikai labdarúgó -ruházat

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *