Oxfords Oxfordban

Melanie Riccardi fényképe

Cipő: C/o Johnston & Murphy | Kabát: C/o Johnston & Murphy | Nadrág: elmélet | Ing: Brooks Brothers | Nyaklánc: C/o Gorjana | Napszemüveg: c/o Warby Parker | KERÉK: C/O Brandy Pham | Ajak: bobbi barna

Mivel ma megérkeztem Oxford városába, hogy meglátogassam a kis tesómat, aki az Oxfordi Egyetemen tanul, azt gondoltam, hogy helyénvaló csak ezt a dicsőséges párot mutatni (lásd, mit tettem ott?) Ging-Tastic Oxfords.

Alapvetően minden formában oxfordok szerelmese vagyok. A cipők, az ingek, a városok, az egyetemek (egynél több van?), De azt kell mondanom, hogy a Johnston & Murphy Deena Wingtip Oxfords ez a pár valószínűleg a legaranyosabb (és legkényelmesebb) formája az Oxford i -nek. valaha is láttak.

Be kell vallanom, néha küzdök a ginghamkel. Túl országos pikniknek tűnhet számomra, de valahogy a gingham-nyomtatás beillesztése ebbe a szabadalmi szárnycsillapításba, csak a Werks-be egy mesteri városi-találkozók-kollégium-és-nem-egy-egyfajta módon.

Ezenkívül nincs semmi olyan, mint egy jó nyilatkozat, amely a többi ruháját szellővé teszi. A Breeze-ről beszélve, ez a draped-front velúr kabát, szintén Johnston & Murphy a tavaszi rétegek uralkodó királynője a szekrényemben. Mindent tartalmaz, felöltözhető, felöltözhető, és a gyönyörű, drapéren elöl, és ezáltal a legegyszerűbb együttesek könnyedén és finoman „összerakva” néznek ki.

Azok az oxfordok, bár…

Kövesse a @maryorton -ot az Instagram -on!

FourSixty

A bejegyzés kompenzációját Johnston & Murphy nyújtotta az AOL Media segítségével. Az itt kifejezett vélemények a szerző véleménye, és nem jelzik a Johnston & Murphy vagy AOL véleményét vagy álláspontját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *