Az igazi #GUCCICHALLENGE: A Gucci legújabb kollekciója, amely ragyog az ezüstben

Ezeknek a daraboknak a gondolata a mindennapi élet lényege, és Inter Milan Mez most a Tiktok egyik trendje ezzel a #gucceChallenge -vel, amely összehozza Önt, javítja a megjelenését, és megcsinálja. A saját stílusod. Más szavakkal, te vagy az igazi, aki most a legjobb.

Itt egy kifinomult és díszes ezüst kivitel díszíti a Gucci legújabb kollekciójának neves otthoni stílusát. Azok a csábító történetek, amelyek azt mutatták, hogy az olasz ház 2022. tavaszi/nyári kollekciójának vagy a Gucci Love Parade -nak a menete.

Gucci bemutatja a márka lexikonjának legklasszikusabb táskájának ragyogó új iterációját is. A Cleavit Silver című, a Michele kedvenc modelljei, mint például a Jackie 1961, a Diana és a Bamboo 1947, ezüst átalakítást kaptak, visszhangozva a kollekció ezüst csillogását.

Röviden: ez a kollekció bókot jelent a számos jelmeztervező Athletic Bilbao Mez számára, amelyet Michele már régóta csodált. Ez a kollekció arra a lényeges szerepre utal, amelyet a jelmeztervezők mindig is játszottak a hollywoodi mitológia létrehozásában, az ígért földterületet, ahol Sao Paulo FC Mez bárki másvá válhat, másmá alakulhat. A báj stílusának stílusa.

Gucci diana kis táska

VÁSÁROLJ MOST

Dionysus lamé kis táska

VÁSÁROLJ MOST

Jackie 1961 lamé kis táska

VÁSÁROLJ MOST

Lásd még

Őszi divat, körmök
minimalista és semleges manikűrötletek, amelyek uralják az ősszel

Gg marmont széles öv

VÁSÁROLJ MOST

Gucci Diana kis táska bambuszgal

VÁSÁROLJ MOST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *