26 Kiváló ingyenes betűkészlet személyes és kereskedelmi használatra

Ingyenes kereskedelmi felhasználási betűkészletek
A betűkészlet -tervezés bonyolult, elengedhetetlen a jó benyomáshoz, és gyakran praktikusnak kell lennie. A betűtípusok a témától függően változnak, azt, hogy mit szeretne kommunikálni, és a bizonyos helyzetekben szükséges „etikett”. Tehát röviden, a kontextus alapvető fontosságú, ami azt jelenti, hogy nincsenek jó vagy rossz betűtípusok. Igaz, hogy a ligatúrák és a Kerning párok szintje és minősége, valamint a váltakozói mindegyikükre eltérőek, jelezve a különbséget az ingyenes betűtípusok és az árcédulával rendelkezők között, de mindez arra készteti, hogy hogyan használja, és kombinálja az erőforrásokat –
Az ilyen kiváló betűkészletek megtalálása, amelyeket a tervezők ingyenesen kínálnak, és nem kevésbé a kereskedelmi engedélyrel, nem olyan ritka, hogy rájöttem. Néhány évvel ezelőtt ez őrült lett volna, míg most kiemelkedően fontos, hogy a potenciális ügyfelek megkóstolják képességeit. Olyan, mint az ingyenes sablonok, amelyek sokkal fontosabbá teszik az egyedi munkát.
Ennek ellenére a szerzők által kínált lenyűgöző betűkészletek gyűjteményét kerekítettem egy kereskedelmi engedéllyel, ami azt jelenti, hogy a jövedelmező projektjeiben meghívókhoz, logótervezéshez, kommunikációs anyagokhoz, például plakátokhoz és szórólapokhoz, például a bögrékhez, például a bögrékhez használhassa őket. vagy ruházat. Ez a döntés rajtad múlik, ami valójában a nehéz feladat, az identitás beállítását és az üzenetet ezeknek a betűtípusoknak tulajdonítva. Gondolod, hogy tudod, melyik illeszkedik mihez? Mondja el nekünk, hogyan segítettek a munkáidban, és ne habozzon megosztani őket a megjegyzésekben.
Nézze meg őket, és okosan használja őket. Készítsen valami szépet!

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *