Konvertálása énekes 66 Vissza Bilincselje oldalsó rögzítő

Az első néhány évben, hogy az énekes készített tervezési 66 varrógép, a gép már vissza szorító nyomótalp helyett az alacsony szár oldali rögzítő lábak hasznosítja a más gépeken. A hátsó bilincs lábát költségesek, valamint nehéz megtalálni, valamint Ön csak, hogy milyen láb, valamint a mellékletek nem állnak rendelkezésre, ezért jó, hogy átalakítani a hátsó bilincs énekes 66 oldalsó rögzítő, ha azt tervezi, hogy kihasználja azt rendszeresen . Ezek varrógépek olyan régiek voltak előtt cipzár hasznosítottuk ruha, így valószínűleg nem lesz képes felfedezni a hátsó szorító cipzár lábát. Konvertálás után oldali bilincs, tudja használni ezeket az új hipermodern találmányok, mint cipzár lábát, séta láb, valamint buttonholers használhatja. Akkor is hasznosítani alacsony szárú pillanat gyalog adaptert a készülékhez, hogy tudja használni a modern bepattanó láb.

Vissza szorító láb

Oldali rögzítő láb

Rájöttem, szöveges iránymutatások az átalakítás a Treadle A helyszínen azonban nem tudtam felfedezni bármilyen típusú képek a folyamat, úgyhogy alkotó egy tutorial, hogy pontosan hogyan csináltam.

Majd követelmény oldalsó szorító prés bárban egy énekes 66 rész gépen. Akkor felfedezni ezeket az eBay-en néha azonban rájöttem, hogy olcsóbb volt, hogy csak egy egész részei készülék magam. Megvan az enyém a shopgoodwill aukciós oldalon. Csak győződjön meg róla, hogy az egyik egy oldalsó rögzítő talpat.

Az átalakítási folyamat igen egyszerű, de akkor befut problémái miatt a régi keményített olaj, valamint a rozsda. Ha bármilyen típusú problémák beszorult részeket, alkalmaz valamilyen átható olajban (például kerozint vagy folyékony csavarkulcs), valamint hagyjuk állni egy kicsit, majd meleg a terület akár egy hajszárító, amely nem csoda, hogy megpuhítsa edzett olaj. Nem szeretem, hogy a WD-40 közel az varrógép, de ha választani hasznosítani, győződjön meg róla, hogy tisztítsa le alaposan, mielőtt a készüléket újra összerakni. Ha marad a gép, akkor végül szárítsuk egy film, amely a ragasztó részeket.

Az én rozsdás alkatrész gép, annak érdekében, hogy megszüntesse a láb nyomás gombot kellett, hogy lezárja a kilincset egy csík bőr, akkor fogja meg a rögzítő fogót. Azt kihasználja a biztosító fogó a legvégső, bár, mivel nem számít, hogy pontosan mennyire próbálom megóvása a gombot a sérülésektől, én általában a végén kaparás fel. Saját presser bár egy kicsit rozsdás a végén azonban áztatás után azt Evapo-Rust valamint csiszolás, fém lengyel úgy nézett ki elég jó.

Az eljárás megszüntetése a leszorító bárban egy donor oldali rögzítő szerkezet lényegében pontosan ugyanolyan, mint a hátsó szorító verzió, úgyhogy csak azt mutatják, a lépéseket a hátsó szorító készülék.

Ez valószínűleg magától értetődik, de tiszta minden alkatrész valamint dörzsölje le őket varrás készülék olajjal, mielőtt azokat a készülék hátuljába.

Vegye ki a tűt, csak így nem a módszer, valamint nem szúrt magát. megszünteti a nyomótalp valamint a csavart, amely a helyére. A hátsó szorító gép, hasonlóképpen csavarja ki, valamint megszünteti a nyomótalp, hogy a nyomótalp kötődik.

Ha van egy szál vágó, megszünteti azt is. Hogy megszüntesse azt, csomagolja be egy rongyot, így nem sérült meg a kezét, majd csavarja vissza, valamint oda, ahogy húzza le rajta.

Engedje le a nyomótalp karját. tisztítsa a vetjük része a leszorító bar. Felhasználom alkoholt egy vattacsomót, hogy megszüntesse keményített olaj (óvatos, hogy nem csöpög bármilyen alkoholt a fekete felület – az alkohol feloldja a sellak alkalmazott rajta). Dörzsölje néhány varrás készülék olaj a bárban tisztítás után.

Lazítsa meg vagy megszünteti a felső csavar tartja az oldallemez a helyén, megszünteti a csavart, valamint megszünteti az oldallemez.

Csavarja valamint megszünteti a láb nyomás gombot.

Távolítsuk el a tavasszal a gép tetején. Kell, hogy legyen egy mosógép tetején ül a tavasz, ezért óvatosan, hogy ne vesszen el.

Lazítsa vagy megszünteti a beállított csavart, amely a prés sáv helyett. megszünteti a leszorító rúd a gép tetején.

Helyezze be az oldalsó rögzítő prés sáv le a gép. kapcsolja, így a lapos élet az alsó végén a rúd felé néző bal oldalán a varrógép.

Tegyen egy általános funkció nyomótalp a bárban. forgassa a lendkereket (kézi kerék) egészen a takarmány kutyák leengedett helyzetben. A beállítás módosításához a láb, így egyenes, valamint le a készülékre ágyban.

Állítsa be a beállítás vízszintes sáv, hogy az állítócsavar megy, így van egy 2 mm közötti tér alsó széle a bárban, illetve felső széle a nyomótalp emelőkar (ez csak alapul, hogy pontosan milyen a készülék eredetileg változott – nem értem, mi a hivatalos teret kellene). Helyezze a beállított scrEW, valamint húzza meg. Emelje fel a nyomótalp emelő karját, fordítsa el a lendkeréket egy teljes forradalmat, és győződjön meg róla, hogy a tűsáv nem éri el a nyomótalpot. Ha a tűsáv a nyomótalpot találja, csökkentse a nyomótalpot, és egy kicsit továbbítja a vízszintes sávot.

Engedje le a nyomótalpkarot. Helyezze be a rugót a gép tetejére. Helyezze el a mosót a tavasz tetején.

Csavarja vissza a lábnyomásgombot.

Tegye vissza az oldalsó lemezt.

Távolítsa el a nyomótalpot, valamint a csavart, amely a helyén tartja. Csúsztassa a szálvágót a sajtóbabra. Egy kis lapos fejű csavart használtam, hogy egy kicsit kinyithasson, ahogy elkezdtem. Helyezze vissza a nyomót.

Tesztelje ki a készüléket, valamint változtassa meg a nyomótalpnyomás. A nyomásnak csak elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy az anyagot egyenletesen táplálja, és olyan öltéseket biztosítson, amelyek pontosan azonos hosszúságúak.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Pinterest45
Több

Linkedin
Reddit

Zseb
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Felülvizsgálat: Janome 712t futószarvasodás Machinethe Amazon termék linkek ebben a közzétételben affiliate links. Ha rákattint a linkekre, valamint vásárol valamit, akkor egy kis jutalékot fogok tenni. Sok életemben varrottam a treadle varrógépeken, valamint én valóban nem örülök az elektromos gépeken történő varrásban, így amikor nagyon fősem …
2016. július 24. “Varróeszközök Vélemények”

3D nyomtatott varrás eszköz PartsI úgy döntött, hogy megpróbálja, hogy egy 3 lépéses cikkcakkos speciális lemez az én énekes 411G. Véleményem szerint a 4 lépéses zig-zag, amely épült, csak nem helyettesítő. Általában egy 3 lépéses zig-zagot használok, amikor rugalmas varrást, valamint a rugalmas, annál kevesebb öltéssel rendelkezem, annál jobb. …
Április 10, 2017 “Vintage varrógépek”

Az én énekesem 411gfor az elmúlt néhány évben kerestem az ideális Zig-Zag varróeszközt, amely futhat. Nem fedeztem fel, hogy megfelel az összes követelménynek, de felfedeztem, hogy számos közel van. Az énekesem 328k minden fém, ami sok öltést igényel, …
2017. március 24. “Tread Sewing Machines”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *