Business Casual + Marshalls Pin Pals

Ma izgatottan örülök, hogy összekapcsolom a Marshalls -ot az egyik legkedveltebb projektemre. Hallottál már a Marshalls Pin Pals -ról? Itt van az alacsonyabb: A múlt héten titokban választottam a Pinterest három leghűségesebb követőjét, és bevásárló kirándulásra indultam a Marshalls-ba, hogy mindegyikük számára személyre szabott ajándékokat találjak, hihetetlen Pinterest tábláik alapján. Szerencsém számomra a helyi marshallom éppen új szállítmányt kapott a drool-méltó őszi táskákból, tehát mindegyikre kiválasztottam egyet a Pinterest tábláikhoz rögzített képek alapján, és a héten a szerencsés nyerteseknek szállítom őket! (… Feltételezve, hogy nem tudom meggyőzni a Marshalls -ot, hogy csak engedje meg, hogy mindet megtartsam. Jelenleg ötletgyűjtésem van. Elveszítették őket a tűzben? A lakásunkat kirabolták? Bármilyen ötletet venné.)

Amíg emlékszem, Marshalls Shopper voltam, tehát szuper szivattyúztam egy ürügyért (mintha szükségem lenne egyre?), Hogy felkerülhessem a helyi üzletemet. Ezen gyönyörű őszi táskák mellett néhány nagyszerű tárgyat is szereztem az új New York -i lakásunk számára, amelyet az elkövetkező hetekben és hónapokban láthat, amikor a mozgás és az otthoni dekorációs folyamat előrehaladt.

De őszintén szólva, az a személy számára, aki online vásárlásának kb. 99% -át végzi, a Marshalls egyike azon kevés üzleteknek, amelyeket valóban izgatottan látogathatok személyesen. Általában manapság a személyes vásárlás gondolata arra késztet, hogy egy villát ragaszkodjak a szemembe, de a Marshalls kivétel. Olyan frissítő vásárlási élmény, hogy bemegy egy olyan helyre, amely nem tudta, mi lesz a boltban, mégis teljesen biztos abban, hogy valami hihetetlenül felfedek. Számomra a vonzereje és az izgalom valójában nagyon hasonló a Pinterest tapasztalataimhoz. Függetlenül attól, hogy bemegy-e egy már létező ötletbe, szem előtt tartva, mindig eljutottál, miután hihetetlen ötleteket fedezett fel, amelyek meglepő és inspirálják.

Ha hosszú ideig követte ezt a blogot és a közösségi csatornámat, akkor tudja, hogy a Pinterest az egyik legkedveltebb platformom. Az évek során folyamatosan fordultam a Pinteresthez az inspiráció, az esküvői tervezési ötletek, a nagyszerű receptek és a (különösen az utóbbi időben!) Házi dekorációs tippekhez az új NYC -ben található helyünkhöz. Ha olyan Pinterest-megszállott vagy, mint én vagyok, feltétlenül kövesse a Marshalls-ot a Pinterest-en, és ha a kedvenceidet a Pin Pals táblájukról, ki tudja, akkor a következő ember lehet, aki #MarShallssugrise-t kap!

Blazer: Olivia Palermo X Chelsea 28 | Turtleneck: Rachel Pally (szintén szereti ezt a Blazers alatt) | Kopott szegély farmer: Üres farmer | Vörös bársonyos szivattyúk: Sam Edelman | Fülbevalók: Zara (hasonló itt, itt és itt) | Napszemüveg: Smoke X tükrök | Ajak: Nars (rikugien) | Táska: c/o marshalls (hasonló itt)

]

Köszönet a Marshallsnak, hogy partneri partneri partner volt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *