William, Harry & Kate Ne feledje, hogy hercegnő Diana

Kate viselte Prada-t a mai eseményekért, emlékezve Diana, Wales hercegnő.

Kate, William videója, valamint Harry érkezik a Kensington Gardens-be.

A mai elkötelezettség első része a Diana tiszteletére létrehozott fehér kertet túrája volt.

A kerti jellemzők “Virágok, valamint a hercegnő életének emlékei, a kép, valamint a stílus.”

A történelmi királyi palotákból:

Nyáron a hagyományos angol fehér rózsák edényei körülveszik a fényvisszaverő medencét a kert közepén, valamint az ültetés végül tökéletesebb, izzó díszítő füvekkel szövés a kozmosz százszorszépekkel, valamint a kecses gaura billentyűi.

Az alábbiakban a trió beszélt Sean Harkin, aki tervezte a kertben, valamint Graham Dillamore, tudta, hogy a hercegnő, amikor a kertekben dolgozott 30 évvel ezelőtt.

A kert látogatása mellett a herceg, hercegnő, valamint a herceg találkozott a hercegnő által bajnoki jótékonysági képviselőivel.

Kensington Palace megjegyezte, hogy a megbízás a „The Duke, valamint Harry herceg esélye nyilvánosan tisztelegni anyjuk, valamint az összes ő elért.” A Telegraph történetéből:

Őket szintén megfelelő képviselői a jótékonysági által támogatott Diana utolsó éveiben élete, beleértve a fantasztikus Ormond Street Hospital, a Nemzeti AIDS Trust, a lepra misszió Royal Marsden Hospital, az Angol Nemzeti Balett, valamint a Centrepoint.

William, Harry, valamint Kate kapcsolata van a mai eseményen szereplő jótékonysági szervezeteknek: a CENTREPONT, a ROYAL MARSDEN Kórház, valamint a Kid Berevement UK a recepción képviselt csoportok közé tartoznak.

Míg az angol nemzeti balett képviselőivel beszélgetve Kate beszélt Charlotte táncról. Ez a Rebecca angol nyelven van a Twitteren.

A holnap 20. évfordulója közeledik, a rajongók már forgalomba emlékei kapujában Kensington Palace.

Harry és William egy rövid sétát tett a kapukon kívül.

A tömegeket a tömegben adták.

Másokkal helyezték el őket a Makeshift emlékműben.

A képek idézi emlékeit a fiúk azok pontosan ugyanolyan kapuk 1997.

Itt van egy rövid videó ITV-től.

Kensington Palace kiadott egy nyilatkozatot, mondván: „A Duke, valamint Harry herceg köszöni a sok virág, levelek, illetve üzeneteket kaptak arról, hogy anya.”

Most, keményen forduljon, amit Kate viselt.

A hercegnő Prada selyem ruhában volt. Nem hiszem, hogy senki meglepődött, hogy egy virágnyomtatást lát, egy olyan színben bólintott egy olyan színben, amely nem állna ki, vagy nem zavaró. A nyomatott pipacsok szép szimbólum volt, ami emlékeztetést és vigaszot képvisel.

A frock könnyű selyem-kreppben történik. Tartalmaz egy teljes szoknya, összegyűlik a váll, hosszú ujjú, galléros állvány leszerelhető a self-tie íjat, valamint a legtöbb jellegzetesen egy smocked ráncolt övvonal. A vegyes méretben, valamint a My Theresa-nál a mérkőzésen felajánlja. Mindkét kiskereskedőnél 2340 dollár. Ha ismét azt mondjuk, köszönjük a Heavenqrf-nek a Twitteren egy FAB ID-t.

Egy másik megjelenés.

Kate csatlakozott az LK Bennett “páfrány” sarkával. A cipőt rendkívül kevés méretben kínálják az LK Bennett amerikai helyszínen ($ 345); Az LK Bennett UK webhelyén minden méretben raktáron van raktáron (195 font); A Shopbopban korlátozott méretű (325 dollár). Fraser otthona a cipőt a “bézs” (szemben az “árok”, a színes kate visel), ez egy rendkívül nagy replikál.

És a Monica Vinader “Siren” fülbevalók (195 $).

Kate a haját viselte.

Frissítés 5:00 Aug 30: Úgy néz ki, mint Kate hordozza a British Örökség Swaine Adeney Brigg Brigg esernyőt. Az alábbiakban egy pillantást vet a fémlemezre a vállalat napernyőkének a honlapjáról; a Kate fogantyújának közeli felvétele; Még egy kép a márka honlapjáról, ez pedig a Princes William, valamint a társaság által szállított esernyőket hordozó Harry.

A weboldalról:

A Brigg esernyő híres a magas minőségi, valamint hosszú története ellátó királyi családok, miniszterelnökök, valamint a megkülönböztetett Ladies valamint Gentlemen a világ körül.

Ma még mindig úgy alakítjuk ki, hogy a világ legjobb napernyőként ismerték a világ legjobb napjait Angliában!

Nem tudom megmondani, hogy milyen fa kate van; Nem látom a honlapon az úriember stílusát vagy a hölgyek stílusait. (De nem vagyok csillagfájl azonosító. Kate lehet egy testre szabott stílus; Van egy lekérdezést az üzleti további információkért.

Swaine Adeney Brigg

Sok köszönet örömWkwer az esernyő hegyére.

UPDATE 2 Augusztus 31-én, csütörtök: A Swaine Adeney Brigg nagyszerű emberei visszahoztak hozzám, és ellenőrizte Kate az esernyőjüket. Ez a Női juhar egy terrakotta színű ernyővel, valamint egy arany gallérral. Frissítés 3 péntek reggel: Swaine Adeney Brigg Mondja el, hogy a szín barna, nem Terra Cotta.

Ez mindhárom számára nehéz elkötelezettség volt. Holnap elfogadják az évfordulót magántulajdonban.

A gyakori olvasók megértik, hogy ritkán beszélünk Diana-t ebben a térben; Természetesen, ha helyénvaló az elkötelezettség, vagy egy további szempontja egy közzétételünkről. Nehézen dolgoztunk, különösen a Diana és a Kate közötti összehasonlításokat. Ma azonban helyénvalónak tűnik, hogy egy kicsit többet írjon Diana-ról.

Ha hisz a Wales hercegnőjéről, az egyik szó mindig eszébe jut: izzasztó.

Mario Testino Via Kensington Palace

Megvilágított egy szobát, egy elkötelezettséget, egy eseményt, néhány módszerben.

Mario Testino Via Kensington Palace

Ez nem a webhely, sem én vagyok az író, hogy megfelelően közvetítsen a hatalmas veszteség érzését, valamint az 1997-es óriási fájdalmat, valamint a napot, valamint a napot. A ma Harry megjegyzést szerel.

Több ezer történet van Diana funkciójával, mint egy divat ikon, mint humanitárius, valamint anya. Ez az a funkció, mint egy szülő, akit röviden szeretnék összpontosítani, mert ez volt a funkció, amelynek funkciója a legbüszkébb volt. Néhány fotót összeállítottam, és azt hittem, hogy megoszthatnám William néhányat, valamint Harry idézeteit az anyjukról. Ez a William interjúból származik a British GQ-vel.

– Szeretném, ha tanácsot adnám. Szeretném, ha találkoztam Catherine-val, és látta, hogy a gyerekek felnőnek. Sajnálatos, hogy nem fogja, hogy soha nem fogják megérteni.

Patrick Demarchelier Via Kensington Palace

Az anya működése volt a nyári dokumentumfilm, Diana, Anyánk: az élete, valamint az örökség. Harry herceg, a dokumentumfilmben beszélve.

– Ő volt az anyukánk. Még mindig az anyukánk. valamint természetesen a fia azt állítják ezt, ő volt a legjobb anyának a világon. Elfojtott minket a szerelem, ez biztos.

Alább, Diana William-val Ausztráliában 1983 márciusában; William herceg volt a kórházban született első “Senior Brit Heir”, nem királyi palotában. (Princess Anne fia, Peter Phillips, hasonlóképpen született a St. Mary Kórház, bár nem volt 5. a sorban egymás után abban az időben.)

Williamtól, a William herceg részévéből: új apa, új remény ITV dokumentumfilm.

“Soha nem vettem észre pontosan, hogy mennyi a hatás. Úgy érzi, hogy olyan jól érzi magát, amikor beszél, és meglátogatja, hogy valóban összekapcsolja, és törődik azzal, hogy mit csinál.

Diana egy gyakorlati anya volt, több, mint a korábbi generációkban. A bal oldalon látható, egy olyan kép, amelyet William herceg ténylegesen vett, Diana-t mutatja Harry a Royal Yacht Britannia-on. A jobb oldalon, a William herceg hivatalos portréja 1982 decemberében.

Harry herceg, egy nagy reggeli Amerika interjúból:

“Remélem, hogy sok anyám tehetségeim nagymértékben mutatják a munkát. Remélem, hogy lefelé néz, tudod, könnyekkel a szemében, hihetetlenül büszke arra, amit létrehoztunk, azt hiszem.

Ezt a képet William és Harry által megjelentette ezt a képet; Megmutatja Diana Holding William 1984-ben, miközben herceg Harry.

Trh a Cambridge hercege, valamint Harry herceg

William herceg, a BBC elmével az anyagi dokumentumfilm felett.

“A sokk a legnagyobb dolog, amit még mindig 20 évvel később érzem magam, anyámról. Soha nem jutsz át rajta.

Zárjuk össze a hello pótlékot!. Pontosan ez volt az 1997. szeptember 6, a magazin problémája.

Nem publikált fedél a hello!

Ez az, amit tettek közzé.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++

Ez meglehetősen kényelmetlennek érzi magát, de azt hittem, hogy az emberek meg akarják érteni, hogy a jövő héten számos elkötelezettséget fognak megérteni, köztük George Prince első napja az iskolában. Kattintson ide, hogy menjen a Kate naptár oldalán, ha ilyen ferde.

Megjegyzések:

A hála Bonnie neki megjegyzést, a szöveg úgy módosították, hogy pontosabban utal a ruha övvonal alatt ráncolandó nem smocked.

A mondják neked Suzanne-nek, Bessie-nek, valamint levendulát a William leírásának megjegyzéseiről, mint a királyi palotán kívül született “első örökös”. Elvégeztem a téma szövegét.

KAPCSOLAT:

A CentRepoint webhelye itt van; A Facebook oldalán itt, valamint a Twitter oldal itt.

Itt van a nemzeti AIDS megbízhatósági helyszíne; A Facebook oldal itt, Twitter Feed RigHT Itt, valamint a szervezet Instagram oldala itt van.

A fantasztikus Ormond utcai kórházi helyszín itt van; Facebook oldala itt látható, valamint a Twitter hírcsatorna itt.

Royal Marsden honlapja itt van; A Facebook oldalán itt, valamint a Twitter oldal itt.

A KID BEAVEMENT UK webhely itt van; A Facebook oldal itt van, a Twitter híres itt, valamint Instagram takarmány itt.

A Landmine túlélői hálózati oldal itt van.

Itt van egy esti alapvető történet a fehér kertben;

Mario Testino telephelyére jellemzői néhány ikonikus képek a Princess hasznosítják a Kensington Palace kiállítás.

A mindennapi levél története itt van; A tükör története itt van; A távíró történet itt van; A Guardian történet itt van

A HELLO! A mai elkötelezettségről szóló történet itt van; A Popsugar történetei, valamint a képgalériák itt vannak, valamint itt vannak; A szaggatott lányok itt van

426save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *