Blaze

Blazer: C/o Jones New York | Plaid kabát: C/o Jones New York | Blúz: J. csapat (szintén tetszik ez) | Nadrág: Weeskens elmélete (hasonló itt, itt és itt is) | Cipő: Kate Spade (ezekkel megszállottja, hasonlóan itt, itt, itt és itt is) | Napszemüveg: c/o Stella McCartney | Fülbevalók: Harlow otthona | Lengyel: Deborah Lippmann

Ma együtt dolgozom Jones New York -nal, hogy bemutassa az őszi blézerüket. Imádtam a Blazers kollekciójukat ebben a szezonban, mivel a gyakran változatos stílusok valóban másképp hittek abban a módszerben, amelyet a Blazers -t viseltem. Legyen szó hagyományos verzióról, akár egy frissített vegyes-média blézerről, mint a fenti, ezek a darabok nemcsak a legjobb szezonális műszakrétegekként működhetnek, ugyanakkor a hétente egy teljes hét (nem csak öt!) Napon is gyorsan feltölthetik a megjelenését. A Colorblocked Blazer, amelyet ma használok, ugyanolyan gyorsan párosítható egy grafikus pólóval, valamint a farmernel a hétvégén, mint egy csiszolt hüvelykujj, amely a munkavégzés során kielégítő ügyfél számára kielégítő. Nem tudom megmondani, hányszor egy blézer megmentett engem, hogy hajléktalanul nézzen ki a módszeremen a vasárnapi villásreggeliig. Őszintén van hatalmuk átalakulni.

Számomra a blézer párosítása egy standard hüvelykuganytal vagy ceruza szoknyával a nyilvánvaló munkavégzés, tehát ma nehéz vagyok azok a fárasztó ösztönök, ha a blézerrel használom a Blazer-t ezzel a kockával, csíkos selyemblúzgal, valamint a feketével, valamint a fekete, valamint a fekete, valamint Fehér oxfordok. A nyomatok, valamint az együttes sportruházat-hangulatának keveréke nagyszerű tippként szolgál (legalább magamnak), hogy egy ilyen szekrény, mint például ez a blézer, nem követeli meg a szekrényem hivatalos munkavégzési szakaszában való lógást. A párosításhoz egy kis választott fekete nadrággal, ceruza szoknyákkal és hüvelyes ruhákkal. Függetlenül attól, hogy megszabadulhat a vegyes nyomatokkal, valamint a laza blúzokkal, vagy a munkakörnyezetének egy kicsit sokkal szokásosabb centrifugálására van szüksége az együttesen, nézd meg a JNY blézereit (a valódi, olyan jók) Amellett, hogy ne feledje, hogy rengeteg felhasználást kaphat ezekből a rugalmas darabokból, valamint az irodából.

Ezt a közzétételt Jones New York szponzorálta az AOL Media segítségével. Az itt kifejezett vélemények az enyém, valamint nem jelzik a Jones New York vagy az AOL véleményét vagy álláspontját. Az összes termékválaszték, a stílus és a véleményem a sajátom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *