Valentin-napi díszítés: DIY

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Függetlenül attól, hogy egy bájos éjszakát tervezel az Ön számára, vagy a lányod, vagy egy lányok éjszakai ünnepe az Ön számára, valamint az egyetlen barátaim, akik méltóak ahhoz, hogy megünnepeljék a szeretetet is, megértjük, hogy nem akarsz költeni is Sokat a díszítéseken (mert megmenti a pénzt a szarvasgomba, valamint a pezsgőt természetesen!). Néhányan olyan csodálatos díszek, amelyek mindannyian érzik magukat a szeretet, anélkül, hogy jelentős lyukat helyeznek a költségvetésedben.

Ez a közzététel tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Szívek, valamint virágszemüvegek. Vegyünk bármilyen típusú üveget, amit szeretsz – highball, pezsgős fuvola, vörösboros üveg (olcsó, meglepően tisztességes megjelenésű készleteket lehet felvenni a dollárboltban, hinni vagy nem) – Töltse ki a beszélgetés szívét, valamint a Tuck néhány pasztell színű tulipán vagy szegfű. Elég egy klaszter, mint egy középpont egy bájos vacsora két, vagy dekoráció, valamint aztán otthoni ajándékok az egyes vendégek számára.

Csipke-csomagolt szavazók. Olyan szép, és olyan egyszerű, érdemes integrálni ezeket a dekorációt évente (de ha nem, egy klaszter teszi az ideális könnyű középpontot). Vígadnod események a lépésről-lépésre – kezdődik egyszerű, valamint megfizethető tiszta, fehér és / vagy piros fogadalmi tulajdonosok határozzák meg, valamint vágott a csipke (hulladékból már van, vagy vásárolt a regionális kézműves bolt ), védett, hogy votives kétoldalas scrapbooking szalag vagy forró ragasztó, valamint a kész. Töltse ki a romantikus illatosított vatlan gyertyákat (például virágos vagy fűszer).

Cupcake fa. Elég is, mint az ehető, egy Valentin cupcake fa egyszerű, valamint olcsó. Megvásárolhatja a cupcakes, de még olcsóbb, hogy egy pár órát vesz igénybe, és sütjük meg a dobozos keveréket (azt javasoljuk, hogy a vörös bársony cupcakes azonban ebbe az adott alkalomra), valamint a fagyos szívvel – Csokoládé sprinkles, vörös cukor, stb vásárolni egy olcsó Cupcake Tree Stand (tetszik ez a Martha Stewart a Macy-nál kevesebb, mint 20 dollár, vagy egy eldobható (olvasható: karton) még olcsóbb.

Rózsák szíve koszorúk. Ez a munka minden teljesen ingyenes kézművességből egy kicsit több időigényes, de az anyagok meglehetősen olcsó (hab szív, selyem rózsák – akár szárítva, akár egy koszorú, akril kézműves festék, forró ragasztó – minden ajánlott a regionális kézműves boltban vagy a kézműves részben a preferált nagy doboz), valamint az eredmény szép, újrahasználható koszorúk akkor hozott egy ajtó, szalagok lógnak a szobában, vagy használja részeként a Valentin-napi központi.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *