Április Fool’s-igazolása Ön Felszereltsége: kifutópálya néz a költségvetést

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Itt a tavasz, az időjárás és a megjelenés, és nagyon izgatott vagyok, hogy a kereskedelem az én gyapjú zokni és magas bőrcsizma be az ékeket és szoknyák. Én is extra izgatott, hogy az idei tavaszi divat a lágy és élénk színek, fodrászok és selymes anyagok – három kedvenc dolgom! Azonban azért, mert az újévi állásfoglalást a költségvetésben való tartózkodásra tettem, misszióom, hogy az idén minden évszakban kevésbé megtaláljam a tervező ruhákat. itt van néhány kedvenc leletek a tavasz, garantált, hogy becsapja a barátok (vagy legalábbis tartani azokat találgatás), hogy mennyire a tervező / kifutópálya néz ki, nagyon költséghatékony!

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

A szekrény készen áll a tavaszra?

1. A tavaszi vásárlás egyik legjobb módja a tavaszi eladás vásárlása. Szeretem az Express 30% kedvezményes eladását. Fényes és virágos alapok, hogy keveredhet és illeszkedhet a többi ruhásszekrényével. Szeretem ezt a színes blokk ruhát 34,93 dollárért.

2. Steve Madden “Sneak Peek” ajánlatok A legújabb tavasz legfeljebb 40% kedvezményt keres. Ebben az árban gyakorlatilag két-egyre kaphatsz! Nézze meg ezeket az aranyos szandál szandálokat csak 49,95 dollárért – és vegyen 40% -ot? Most ez egy találat, amit tavasszam!

3. FOREVER21: Nem vagy igazi bf, ha nem szereted örökre21. Mindig megfizethető és mindig szezonban, Forever21 egy szezonális tűzőkapcsok és nyilatkozat. Szerezd meg a tavaszi blúz javítását anélkül, hogy sokkal több, mint 20 dollárt költenek. Szeretem ezt a kis ujjatlan számot csak 19,80 dollárért.

4. Régi haditengerészet: Szeretem megtalálni a kifutópálya ruházatának verzióit. Nézze meg ezt a tavaszi pulóvert, csak $ 27,50. Ismerősnek tűnik? Megígérem, hogy nagyon hasonlít a rongyra és a csontra 290 dollárért.

5. Uniqlo: Alapvetően az egész tavaszi gyűjtemény az online kosárban van. Hogyan mondhatod, hogy nem selyemnek 49,90 dollárért? Párosítsa egy édesem pulóvert, és mindannyian be van állítva. Szeretem ezt a blúzt itt – hosszú ujjú és számos szép tavaszi tónusban mindenki megkérdezi, hogy ki visel!

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *