5 egyszerű halloween jelmezek, amelyek nem trükkösek

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a közzététel tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Október közepén, és csak most készítem el a Halloweenről szóló közzétételt (* sóhaj *). Ha a rutin mögött érezed, mivel nincs jelmeze, hogy együtt járjunk össze. Oh, valamint ellenőrizni ki, mert remélem, hogy megoldja a ruha dilemma, valamint az én Halloween közzé dilemma a pontos időben.

Személy szerint felfedezem a Halloween, hogy TAD kihívást jelent. Soha nem voltam olyan, mint egy trükkös nővér vagy szexi vámpír. (Bár szándékosan tönkretettem az első esküvői rendezvényemet, egy zombi menyasszonyi jelmezbe fordításával – azonban ez egy történet egy napra.), Amint az idősebbek, kevésbé hajlamos vagyok arra, hogy időt töltsek Óra, hogy egy okos ruhát, soha többé nem fogok viselni.

Idén mentem vadászni az okos, előre elkészített jelmezeket alkalmas az idősebb fashionista. Ha azt igényel egy jelmez, amely egyszerűen húzható össze, és ésszerű mennyiségű testfedezetet kínál, nézze meg az alábbi legmagasabb választásokat.

Viktoriánus szellem

Viktoriánus szellem, $ 45.98, jet.com

Párosítson egy meztelen szivattyút ezzel a beteges fehér ruhával, valamint a kalap kombinációval. Ezután add hozzá saját sminket, annyi kontraszttal, amennyit csak tudsz. Nehéz, figyelemre méltó kontúr, valamint a legsötétebb rúzsok találhatók. A Rudyard Kipling Phantom Rickshaw elolvasásával egy lépéssel elolvashatja azt – ez egy rövid, valamint a hátborzongató Ghost Story, amely a legjobban a karakterbe kerül.

Betty Rizzo inspirált

Plus Méret T madár jelmez, $ 32.88, jet.com

A zsír Rizzo sokkal több, mint a Sass részesedése, ami a karakter szórakoztató lehetőséget kínál Halloween számára. Mert igen, akkor úgy viselkedsz, mint egy lázadó tini, ha felöltözik, mint egy.

Ezt a jelmezt a jetből megvásárolhatja, de előfordulhat, hogy nem kellene. Fedezze fel a fényes bombát, a nyaki sálat, a fekete növényi nadrágot, valamint néhány heeled Mary Janes-t, valamint nagyszerűen megy. Ha hiányzik csak egy darab vagy kettő, a goodwill, vagy bármilyen típusú használt áruház felfedezéséhez.

Flapper móka

Vintage 1920s ruházati flapper, $ 34.99, Amazon

A flapper jelmez hagyományos választás, valamint az egyik személyes kedvencem. Ez a ruha, mivel az Amazon-i elsődleges szállításra jogosult – ami egy szép, utolsó perces opcióval rendelkezik. Adjunk hozzá fekete harisnyanadrágot, egy pár heeled Mary Janes-t, valamint egy fejpántot egy tollával ragasztva. A könyökhosszú kesztyűk is szépek lennének, ha felfedezheti őket.

Rövid hajú hölgyek, viselheted a tipikus frizura, és ez a legjobban illeszkedik a megjelenésedben. Ha hosszú hajad van, próbáld ki ezt a technikát, hogy hamisítsunk egy bobot.

Hölgy-szabadság

Női szobor Halloween jelmez, $ 32.63, az Amazon

Ahogy nő Liberty, akkor látszanak, jó kontrasztos a tipikus Halloween kalózok, vámpírok, valamint zombik. Plusz, ez a ruha egy gyönyörű szín, ami általánosan hízelgő. Jön a kalapot, valamint fáklya – mindössze annyit, hogy az asztalra az Ön Alapítvány darab, egy pár kényelmes cipő, valamint egy mosolyt.

Ha a követelmény sokkal Halloween jelmez inspiráció, próbálja ki a következő:

Fashion Week ihlette: Halloween jelmez ötletek
Halloween jelmez ötletek a költségvetést
Cool valamint Klassz DIY Halloween jelmez
Divat lány útmutató a Last minute Jelmez

Ossza meg a legjobb Halloween jelmez ötletek a magyarázat!

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *